Saltar apartados

3. Seminaris de doctorands: Presentació del projecte de recerca en un seminari de la línia de recerca.

SEMINARI DE DOCTORANDS PD EN RECERCA EDUCATIVA

Descripció. Activitat transversal específica de caràcter obligatori, coordinada pel professorat de la línia de recerca corresponent, consistent en la presentació per part del doctorand del seu treball de recerca als doctorands de la línia de recerca corresponent, amb l'objecte de fomentar l'intercanvi d'idees i la crítica constructiva.

Continguts. Presentació per part de cada doctorand de la proposta pròpia de recerca a la resta d'estudiants durant un temps de 10 a 15 minuts i posterior debat entre els participants.  El seminari estarà coordinat per un professor/a de la línia de recerca, poden participar-hi els professors que ho desitgen.  

Avaluació. Aquesta activitat s'avaluarà en funció de la claredat expositiva, la qualitat tècnica del treball i l'argumentació, defensa i crítica intel·lectual de les propostes i solucions dels estudiants  

 

Lloc i Dates

Seminari de la Línia 1. Psicologia i Educació. Lloc: Seminari del Departament de Psicologia Evolutiva i Didàctica. Data: 8 de maig de 2019 de 17 a 21 hores.

La participació en el seminari 1 s'ha de comunicar per correu  electrònic a la secretaria del Departament de Psicologia Evolutiva i Didàctica (dani.garcia@ua.es) fins al dia 6 de maig.      

 

Seminari de la Línia 2. Formació del Professorat i Aprenentatge.  

La participació en el seminari 2 s'ha de comunicar per correu  electrònic a la secretaria del Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques (tere.gomez@ua.es)  [O1] o al Departament d'Innovació i Formació Didàctica (sllinares@ua.es) , segons pertanga el director de la tesi a un departament o a  altre, fins al dia 31 de maig.      

 

Departament de Didàctica General i Didàctiques Específiques

Dia: dimecres 05 de juny de 2019.
Hora: 10.00 a 14.00
Lloc: aula ED/0-11 de la Facultat d'Educació

 

Departament d'Innovació i Formació Didàctica

Lloc i dates: variables segons reunió dels grups de recerca.


 

Departament Psicologia Evolutiva i Didàctica


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 909886

Fax: +34 965 909886

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464