Saltar apartados

Mètodes avançats de recerca en l'àmbit de la Formació del Professorat i Aprenentatge

Mètodes avançats de recerca en l'àmbit de la Formació del Professorat i Aprenentatge

 

Nombre d'hores: 20 hores

Temporalització: Segon semestre del primer curs (estudiants a temps complet) o segon curs (temps parcial). 

Descripció: Activitat transversal específica de caràcter obligatori per als doctorands que realitzen la tesi dins de la Línia de recerca 2. Formació del professorat i Aprenentatge, la finalitat de la qual és que l'estudiant aprofundisca en els procediments de planificació i anàlisi de dades de la recerca qualitativa, així com en els programes informàtics d'anàlisi de dades.

Continguts. Els continguts s'estructuren al voltant dels següents temes. Bloc 1. Planificació i desenvolupament de recerques Bloc 2. Tècniques d'anàlisi de dades qualitatives. Bloc 3. Programes d'anàlisi de dades qualitatives. Bloc 4. Anàlisi de publicacions sobre l'àmbit propi del seminari.   

Avaluació. Aquesta activitat s'avaluarà mitjançant l'elaboració d'un projecte de recerca en l'àmbit educatiu, en funció de la pertinència dels objectius i qüestions de recerca, l'elecció dels instruments de recollida de dades, l'elecció de les tècniques d'anàlisi, fases de la recerca, disseny del mapa de categories, possibles limitacions i la claredat expositiva.

Materials: Els materials de suport poden sol·licitar-se al coordinador de l'assignatura

 

Dates i lloc d'impartició:

  • Dimecres 20 i 27 de febrer; 6, 13 i 20 de març. Tots els dies en l'aula ED/2-28 de la Facultat d'Educació, excepte el dia 20 de marzó que s'impartirà en el seminari DOE-THE en la primera planta.
  • Horari: 17 a 21 hores.

 

Professorat responsable: Dr. Marcos Iglesias Martínez (marcos.iglesias@ua.es) i    Dra. María Ángeles Martínez Ruiz, coordinadora.

Departament Psicologia Evolutiva i Didàctica


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 909886

Fax: +34 965 909886

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464