Saltar apartados

Mètodes avançats de recerca en l'àmbit de la Psicologia i l'Educació

Mètodes avançats de recerca en l'àmbit de la Psicologia i l'Educació

 

Nombre d'hores: 20 hores

Temporalització: Segon semestre del primer curs (temps complet) o segon curs (temps parcial). 

Descripció: Activitat transversal específica de caràcter obligatori per als doctorands que realitzen la tesi dins de la Línia de recerca 1. Psicologia i Educació, la finalitat de la qual és que l'estudiant aprofundisca en els mètodes, dissenys i tècniques de recerca quantitativa, així com en els programes informàtics d'anàlisi de dades.

Continguts. Els continguts s'estructuren en 4 blocs. Bloc 1. Dissenys i tècniques estadístiques d'anàlisi de dades en recerques experimentals i quasiexperimentals. Bloc 2. Tècniques estadístiques d'anàlisi multivariada (correlació,   anàlisi factorial exploratòria, regressió múltiple, regressió logística, anàlisi discriminant, etc.).  Bloc 3. Models causals i tècniques d'anàlisi d'estructures de covariància (Anàlisi Factorial Confirmatòria i models d'equacions estructurals).     

Avaluació. Aquesta activitat s'avaluarà mitjançant l'elaboració d'un projecte de recerca en funció de la coherència entre els objectius o hipòtesis, el disseny i les tècniques d'anàlisis de dades proposades.  

Materials. Els materials de suport poden consultar-se ací:   Orientacions Generals       Els materials poden descarregar-se en l'enllaç següent: Ací (contrasenya: metodos)

*Per a descarregar el material amb el winrar: botó dret i --- extraure ací. D'aquesta manera solament hauràs de posar la contrasenya una vegada.

Lloc d'impartició: Seminari del Departament de Psicologia Evolutiva i Didàctica.

Dates:

  • 10, 11, 15 i 16 d'abril, de 16.30 a 21.30 hores.

Professor responsable: Dr. Juan Luis Castejón Costa (jl.castejon@ua.es)

Departament Psicologia Evolutiva i Didàctica


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: +34 965 909886

Fax: +34 965 909886

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464